Energieleveranciers Wolphaartsdijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wolphaartsdijk vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Energieflex en Vattenfall kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele toelichtingen en support bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wolphaartsdijk

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wolphaartsdijk? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden veel organisaties een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €105 tot +/- €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Herbaijum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wolphaartsdijk mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met beschikbare energiecontracten. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Advies nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan Powerpeers.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wolphaartsdijk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze tool kan men onmiddellijk energieprijzen Wolphaartsdijk vergelijken. Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in, en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en ontdek vlug de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Renkum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Wolphaartsdijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Wolphaartsdijk mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Wolphaartsdijk? Op energieleverancieractie.nl check je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE maar ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1750 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk zeker even de voorschriften van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wolphaartsdijk. Als je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief bekijk jij de kosten en condities (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende energiepakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de regel doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Wolphaartsdijk. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “overstappen Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Goes.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wolphaartsdijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Wolphaartsdijk en bespaar op gas en licht!