Energieleveranciers Herbaijum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herbaijum vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Energieflex of Vandebron kunt vinden. Overstappen gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op deze website lees je toepasbare details en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Herbaijum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Herbaijum? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder verstrekken veel organisaties een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €120 – €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Schinnen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herbaijum juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Op de site tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 personen 2.125 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Herbaijum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Herbaijum vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en selecteer probleemloos de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Best afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Herbaijum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Herbaijum juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Herbaijum? Nu lees je een aantal van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1700 kWh – 3850 kWh stroom plus 850 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: controleer uiteraard de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Herbaijum. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe maatschappij. Daarin zie jij de kosten en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Dat oude contract wordt opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Herbaijum. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast krijg je te maken met een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Coteq Netbeheer overstappen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Franekeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Intergas, AWB, Remeha, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik reduceert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Herbaijum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Herbaijum en betaal minder voor gas en licht!