Energieleveranciers Grou Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grou vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Eneco of Innova Energie kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Hieronder vind je praktische toelichtingen en adviezen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Grou

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Grou? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Verder geven de meeste bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €165 – €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Renkum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grou april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend vind je een tabel met relevante energieleveranciers. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo geregeld. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot en met Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €435 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Grou

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze zoekmachine kan men meteen energieprijzen Grou vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en vind rap het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal onmiddellijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Ankeveen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Grou?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Grou april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Grou? Onder dit stukje vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie en ook Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE berekend met een consumptie van 2300 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1100 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Grou. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In dit schrijven tref je alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. Doorgaans moet dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Grou. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook ontvang jij een eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Coteq Netbeheer tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Leeuwarden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een AWB, Nefit, Vaillant, Intergas of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Grou

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Grou en bespaar op gas en licht!