Energieleveranciers Putten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Putten vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Eneco en UnitedConsumers kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en zonder problemen. Hieronder doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Putten

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Putten? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden flink wat leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €100 tot +/- €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Benningbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Putten februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna check je een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze website tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 625 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Putten

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze tool kan je vlug energieprijzen Putten vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en vind snel het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en ontdek meteen de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kedichem afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Putten?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Putten februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Putten? Hier vind je een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 2900 kWh stroom en 1300 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer ten alle tijde de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Putten. Zodra je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. Daarin lees je afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele energiepakket wordt opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Doorgaans moet dit zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande maatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Putten. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “stroom van Energieflex“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel van de leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Putten.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Putten

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Putten en betaal minder voor gas en licht!