Energieleveranciers Benningbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Benningbroek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij o.a. Fenor en Leon Zeewolde ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en zonder problemen. Op de site vind je handige aanwijzingen en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Benningbroek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Benningbroek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gas consumptie en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken flink wat leveranciers een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €130 t/m €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Leimuiderbrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Benningbroek juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop vind je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna tref jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qwint.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Benningbroek

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze tool kan men snel energieprijzen Benningbroek vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en selecteer rap het goedkoopste contract. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen op deze pagina en vergelijk snel de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in t Zandt afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Benningbroek?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Benningbroek juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Benningbroek? Op deze website lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 900 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: check altijd de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Benningbroek. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief vind je de geldige tarieven en condities (denk hierbij aan netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende energiepakket zal worden opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf meestal het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Benningbroek. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Energiedirect.nl 3 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Medemblik.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Atag, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Benningbroek

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Benningbroek en betaal minder voor gas en licht!