Energieleveranciers Leimuiderbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leimuiderbrug vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als Clean Energy of MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en snel. Op deze website vind jij toepasbare feiten en support t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Leimuiderbrug

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Leimuiderbrug? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €165 tot +/- €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Veghel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leimuiderbrug juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Op de site bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 675 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Essent tot en met Vattenfall.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Leimuiderbrug

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze tool kunnen jullie meteen energieprijzen Leimuiderbrug vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en bekijk moeiteloos het goedkoopste contract. Meer details over een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Check nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk eenvoudig de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Drunen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Leimuiderbrug?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Leimuiderbrug juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Leimuiderbrug? Onder dit stukje vind je een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2250 kWh tot 4400 kWh stroom en 1000 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: doorzoek wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Leimuiderbrug. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief lees jij de kosten en extra regels (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude energiepakket wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Leimuiderbrug. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Tevens krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “aanbiedingen van Clean Energy“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Haarlemmermeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Intergas, AWB, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je het verbruik van energie reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Leimuiderbrug

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Leimuiderbrug en betaal minder voor gas en licht!