Energieleveranciers Drunen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drunen vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Energiedirect.nl of Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele gegevens en hulp ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Drunen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Drunen? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Noord-Sleen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk complexe rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drunen juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarna check je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Engie tot aan HVC.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €345 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Drunen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan je meteen energieprijzen Drunen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en kies probleemloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind snel de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Wijk aan Zee afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Drunen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Drunen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Drunen? Op deze website vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall en ook Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2400 kWh t/m 2950 kWh stroom en 900 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: achterhaal ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Drunen. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. In deze mail of brief zie jij alle tarieven en condities (onder andere aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige energiecontract wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieaanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Drunen. Je kunt rekenen op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarbij ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “RENDO Netwerken gas“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Heusden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, AWB, Atag, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Drunen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Drunen en betaal minder voor gas en licht!