Energieleveranciers Noord-Sleen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noord-Sleen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als E.ON of MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Op energieleverancieractie.nl bekijk je functionele informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Noord-Sleen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Noord-Sleen? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen veel aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zoutkamp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noord-Sleen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot en met Vrijopnaam.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Noord-Sleen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Noord-Sleen vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en selecteer snel de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en achterhaal meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Heelweg afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Noord-Sleen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Noord-Sleen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Noord-Sleen? Hier vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent + Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 3300 kWh stroom plus 750 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: controleer altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Noord-Sleen. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief zie je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande leverancier. Dikwijls dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstap. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Noord-Sleen. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “groene stroom Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Vaillant, Nefit, Remeha of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Noord-Sleen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Noord-Sleen en bespaar op gas en licht!