Energieleveranciers Zoutkamp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zoutkamp vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent en Innova Energie ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij nuttige toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zoutkamp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Zoutkamp? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieverbruik en locatie. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder geven de meeste leveranciers een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €90 tot +/- €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hoogenweg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zoutkamp september 2023? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop vind je een opsomming met relevante energiecontracten. Je selecteert direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Problemen bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze website check je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 750 m³
2 personen 2.475 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Essent tot Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €465 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zoutkamp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze zoekmachine kan men snel energieprijzen Zoutkamp vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en selecteer binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer onmiddellijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Ryptsjerk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Zoutkamp?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Zoutkamp september 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zoutkamp? Op energieleverancieractie.nl vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie en ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 1650 kWh tot 4100 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Zoutkamp. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. Daarin zie jij alle tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige contract wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Dikwijls moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Zoutkamp. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarnaast ontvang je een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “oversluiten Qwint“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente De Marne.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Zoutkamp

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Zoutkamp en bespaar op gas en licht!