Energieleveranciers Heelweg Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heelweg vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals DELTA en Qurrent kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en snel. Op deze website vind jij handige feiten en support ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heelweg

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Heelweg? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden enkele maatschappijen een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 t/m €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ryptsjerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heelweg juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Vervolgens check je een tabel met de meest voordelige energieleveranciers. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Qurrent.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heelweg

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze tool kan je snel energieprijzen Heelweg vergelijken. Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en signaleer snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Bavel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Heelweg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Heelweg juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Heelweg? Op deze pagina doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice + ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1800 kWh t/m 3000 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer zeker even de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Heelweg. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief tref jij alle tarieven en extra regels (onder andere netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieaanbieder. Doorgaans gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Heelweg. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Qurrent oversluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Oude IJsselstreek.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Intergas, Atag, AWB, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heelweg

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Heelweg en bespaar op gas en licht!