Energieleveranciers Bavel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bavel vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Essent en Powerpeers kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij bruikbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bavel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Bavel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot +/- €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Langedijke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bavel juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle gangbare providers vergelijken. Van Clean Energy tot en met Innova Energie.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €505 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bavel

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze tool kun je onmiddellijk energieprijzen Bavel vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en zoek meteen de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Stokkum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bavel?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Bavel juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bavel? Nu vind jij een aantal van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie + ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 3800 kWh stroom en 1200 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Bavel. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk je de prijzen en condities (denk aan aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude energiepakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Bavel. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “NLE 1 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Breda.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Remeha, Intergas, Vaillant, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bavel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Bavel en betaal minder voor gas en licht!