Energieleveranciers Langedijke Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Langedijke vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Greenchoice en Qurrent kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je functionele aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Langedijke

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Langedijke? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden flink wat leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €145 – €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Ulvenhout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Langedijke juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna volgt een lijst met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hier tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €375 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Langedijke

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze tool kan men probleemloos energieprijzen Langedijke vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Doorn afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Langedijke?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Langedijke juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Langedijke? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar uiteraard ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio op basis van een verbruik van 2050 kWh – 4450 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: doorzoek wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Langedijke. Zodra je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe maatschappij. In dit schrijven vind je de kosten en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude gas & licht pakket wordt beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande maatschappij. Meestal gebeurt dit een paar dagen voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Langedijke. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Bovendien krijg jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “energie via Huismerk Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Ooststellingwerf.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Langedijke

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Langedijke en betaal minder voor gas en licht!