Energieleveranciers Ulvenhout Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ulvenhout vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die men standaard niet bij bedrijven als Allure Energie en HVC kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en vlug. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele aanwijzingen en hulp t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ulvenhout

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Ulvenhout? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Uiteraard moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder gunnen veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €80 t/m €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Erichem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ulvenhout februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend volgt een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 650 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Fenor tot Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ulvenhout

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Ulvenhout vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en ontdek snel de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Niftrik afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ulvenhout?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Ulvenhout februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ulvenhout? Onder dit stukje vind je een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall + Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2500 kWh tot 3550 kWh stroom plus 1400 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: achterhaal wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ulvenhout. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieleverancier. Daarin vind je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Ulvenhout. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “ervaringen Energieflex“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Breda.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Remeha, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Ulvenhout

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Ulvenhout en bezuinig op gas en licht!