Energieleveranciers Niftrik Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Niftrik vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere Budget Energie of Pure Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind jij bruikbare informatie en support ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Niftrik

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Niftrik? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren sommige leveranciers een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 – €220. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Zeewolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Niftrik april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een lijst met de beste energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.350 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Essent tot en met Powerpeers.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €305 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Niftrik

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze speciale vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Niftrik vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en zoek rap het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk binnen no-time de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Hardinxveld-Giessendam afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Niftrik?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Niftrik april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Niftrik? Hier bekijk je een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1700 kWh tot 3950 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Niftrik. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe aanbieder. In dit schrijven bekijk jij afgesproken prijzen en regelgeving (zoals netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende contract zal worden beëindigd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan de eerdere energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Niftrik. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “groene stroom Clean Energy“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Wijchen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een AWB, Atag, Nefit, Intergas of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Niftrik

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Niftrik en bespaar op gas en licht!