Energieleveranciers Rijswijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rijswijk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel tijdelijke acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Huismerk Energie en Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat eenvoudig en vlug. Hieronder doorzoek jij handige gegevens en adviezen ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rijswijk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Rijswijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook schenken sommige aanbieders een hoge welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Blokzijl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rijswijk juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna check je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met UnitedConsumers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €295 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Rijswijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun jij binnen no-time energieprijzen Rijswijk vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruiksgegevens in, en selecteer moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en achterhaal rap de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Koudekerke afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Rijswijk?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Rijswijk juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Rijswijk? Op energieleverancieractie.nl check je een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie en ook ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2250 kWh t/m 2950 kWh stroom plus 700 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Rijswijk. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieaanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Rijswijk. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “gas van Pure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Rijswijk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, AWB, Intergas, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Rijswijk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Rijswijk en bezuinig op gas en licht!