Energieleveranciers Roosendaal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Roosendaal vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld E.ON en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen gaat handig en is zo gepiept. Op deze website vind je bruikbare toelichtingen en adviezen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Roosendaal

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Roosendaal? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele leveranciers een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 tot €190. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Borculo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Roosendaal juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarna check je een resultatenpagina met relevante energieleveranciers. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo doorgevoerd. Moeite bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Qwint.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Roosendaal

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via energieleverancieractie.nl kan je vlug energieprijzen Roosendaal vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en vind direct het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Klik dan op website van de aanbieder. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en bekijk onmiddellijk de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Kudelstaart afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Roosendaal?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Roosendaal juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Roosendaal? Op deze pagina doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie op basis van een verbruik van 1950 kWh tot 3200 kWh stroom plus 1400 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk wel de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Roosendaal. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. In deze mail of brief zie jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele energiecontract wordt stopgezet. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Roosendaal. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook ontvang je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “elektriciteit van Allure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Roosendaal.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Roosendaal

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Roosendaal en bespaar op gas en licht!