Energieleveranciers Kudelstaart Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kudelstaart vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Allure Energie en Qwint kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op deze website doorzoek jij toepasbare toelichtingen en support voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kudelstaart

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Kudelstaart? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren de meeste bedrijven een flinke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot +/- €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Tzum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kudelstaart april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een overzicht met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €415 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kudelstaart

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Kudelstaart vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer vlug de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Diffelen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Kudelstaart?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Kudelstaart april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Kudelstaart? Onder dit stukje vind jij een aantal van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Pure Energie en ook Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 2900 kWh stroom en 1000 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: check uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Kudelstaart. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de nieuwe aanbieder. Hierin bekijk je alle tarieven en regelgeving (onder andere leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het vorige pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Kudelstaart. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Ook ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “energie van Enduris“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Aalsmeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Nefit, Intergas, Vaillant of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Kudelstaart

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Kudelstaart en betaal minder voor gas en licht!