Energieleveranciers Borculo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Borculo vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Energieflex en Powerpeers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en vlug. Hieronder bekijk je nuttige informatie en adviezen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Borculo

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Borculo? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Ook moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken flink wat maatschappijen een hoge welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €90 tot €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Losser.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Borculo mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Aansluitend check je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hier vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 675 m³
2 personen 2.475 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Borculo

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Borculo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en zoek rap het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Tzum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Borculo?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Borculo mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Borculo? Op de site doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco + Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 3750 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: controleer altijd de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Borculo. Zodra het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. Hierin vind je de kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jouw oude pakket wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Borculo. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts incasseer jij de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Coteq Netbeheer variabel tarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Berkelland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Atag, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Borculo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Borculo en bezuinig op gas en licht!