Energieleveranciers Zwartemeer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwartemeer vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals DELTA en Vandebron kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en probleemloos. Op deze pagina vind jij toepasbare informatie en handreikingen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zwartemeer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Zwartemeer? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven de meeste aanbieders een hoge welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €170 – €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hulshorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwartemeer april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 personen 2.200 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van DELTA tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Zwartemeer

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van energieleverancieractie.nl kan jij moeiteloos energieprijzen Zwartemeer vergelijken. Voer je adres & verbruik in, en bekijk snel het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en check ogenblikkelijk de beste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Schardam afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Zwartemeer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Zwartemeer april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zwartemeer? Hieronder check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 2650 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Zwartemeer. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Daarin zie jij de geldige tarieven en extra regels (denk hierbij aan aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende energiecontract zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Doorgaans moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Zwartemeer. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “actie Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Emmen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Zwartemeer

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Zwartemeer en bespaar op gas en licht!