Energieleveranciers Zuidzande Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zuidzande vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Clean Energy en Qurrent kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en vlug. Op deze pagina vind jij bruikbare aanwijzingen en hulp voor het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zuidzande

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zuidzande? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden de meeste bedrijven een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €175 tot +/- €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Horssen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zuidzande mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo geregeld. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.925 m³

Alle pakketten

Alle populaire partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Pure Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zuidzande

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via energieleverancieractie.nl kan je probleemloos energieprijzen Zuidzande vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en bekijk probleemloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk à la minute de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Sambeek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Zuidzande?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Zuidzande mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Zuidzande? Hieronder lees je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 3800 kWh stroom en 1100 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check zeker even de opgestelde regels van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Zuidzande. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief lees je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Zuidzande. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Ook ontvang jij de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “actie De Vastelastenbond“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Sluis.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Zuidzande

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Zuidzande en bespaar op gas en licht!