Energieleveranciers Horssen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Horssen vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Budget Energie of Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en zonder problemen. Hier vind jij praktische feiten en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Horssen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Horssen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden de meeste aanbieders een hoge welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €120 tot +/- €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Someren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Horssen mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Nadien tref jij een tabel met de beste energieleveranciers. Je treft snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Horssen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze tool kan je vlug energieprijzen Horssen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en selecteer binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Broek in Waterland afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Horssen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Horssen mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Horssen? Hier vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE maar ook ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1600 kWh t/m 2800 kWh stroom en 850 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: check zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Horssen. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde organisatie. Hierin tref je de geldige tarieven en regelgeving (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige gas en stroom pakket wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Horssen. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens ontvang je de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “overstappen naar Clean Energy“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Druten.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Atag, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Horssen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Horssen en bespaar op gas en licht!