Energieleveranciers Broek in Waterland Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Broek in Waterland vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van aanbieders zoals DELTA of NLE ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en rap. Op deze website vind jij nuttige feiten en adviezen voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Broek in Waterland

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Broek in Waterland? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan puur de energiekosten. Dat beslaat maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook geven veel maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Mantinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Broek in Waterland mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 725 m³
2 personen 2.375 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Broek in Waterland

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Broek in Waterland vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en bekijk snel de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker contract? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk direct de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Vasse afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Broek in Waterland?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Broek in Waterland mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Broek in Waterland? Op deze pagina vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice maar ook Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2050 kWh t/m 3200 kWh stroom en 900 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek zeker even de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Broek in Waterland. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen maatschappij. Hierin zie je de overeengekomen kosten en regelgeving (onder andere aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige energiepakket wordt opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Broek in Waterland. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Ook krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “RENDO Netwerken aanbieding“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel van de maatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Waterland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Remeha, AWB, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Broek in Waterland

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Broek in Waterland en bespaar op gas en licht!