Energieleveranciers Zuidveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zuidveld vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Budget Energie en Qwint ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind je toepasbare details en tips ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zuidveld

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zuidveld? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens verstrekken sommige organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €155 tot +/- €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hoornsterzwaag.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zuidveld juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een lijst met relevante energiecontracten. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 700 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Zuidveld

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze zoekmachine kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Zuidveld vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en zoek direct het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vind onmiddellijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Saaksum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Zuidveld?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Zuidveld juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Zuidveld? Hier doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice + ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent berekend met een consumptie van 2250 kWh tot 3100 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zuidveld. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. In dit schrijven vind je alle tarieven en bijkomende kosten (zoals energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat oude gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande leverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Zuidveld. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “actie Anode Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Midden-Drenthe.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Remeha, Vaillant, Atag, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Zuidveld

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Zuidveld en bespaar op gas en licht!