Energieleveranciers Zuiderwoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zuiderwoude vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Fenor en MAIN Energie kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en probleemloos. Op deze pagina lees je toepasbare aanwijzingen en support voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zuiderwoude

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Zuiderwoude? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren sommige bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €85 tot €215. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Hoogkarspel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zuiderwoude mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Leon Zeewolde.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €395 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zuiderwoude

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Zuiderwoude vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde leverancier? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vind snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in s-Gravenzande afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Zuiderwoude?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Zuiderwoude mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Zuiderwoude? Op deze pagina bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall maar ook Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 2950 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zuiderwoude. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan zie jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat lopende energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Normaliter doe je dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Zuiderwoude. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Bovendien incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “oversluiten Stedin“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Waterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Zuiderwoude

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Zuiderwoude en bespaar op gas en licht!