Energieleveranciers Hoogkarspel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hoogkarspel vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke kortingsacties die jij via de sites van onder andere DELTA of NLE kunt gebruiken. Het oversluiten gaat handig en zonder problemen. Op deze pagina doorzoek jij praktische details en support t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hoogkarspel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hoogkarspel? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken de meeste maatschappijen een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €135 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Smakt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk complexe rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hoogkarspel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens vind je een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze website bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hoogkarspel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Hoogkarspel vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Breedenbroek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Hoogkarspel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Hoogkarspel mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hoogkarspel? Nu doorzoek jij een lijstje met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 1750 kWh t/m 3250 kWh stroom en 1250 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: check wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Hoogkarspel. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de gekozen leverancier. In deze mail of brief zie je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier communiceert dit weer richting jouw oude maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hoogkarspel. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Enexis voor gas en stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel aanbieders van energie doen hier aan mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Drechterland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Hoogkarspel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Hoogkarspel en bezuinig op gas en licht!