Energieleveranciers Smakt Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Smakt vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Budget Energie of Qurrent kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en rap. Hier vergaar je nuttige gegevens en support t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Smakt

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Smakt? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieverbruik en locatie. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder bieden de meeste bedrijven een flinke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €155 tot €225. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken De Wilp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Smakt juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een lijst met relevante energieleveranciers. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Powerpeers.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Smakt

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze speciale vergelijker kan men à la minute energieprijzen Smakt vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en bekijk rap het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk onmiddellijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Maasland afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Smakt?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Smakt juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Smakt? Op energieleverancieractie.nl vind je een opsomming met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco maar ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 3850 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Smakt. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven lees jij afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende gas & licht pakket wordt opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Meestal gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Smakt. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Bovendien ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “welkomstpremie Qwint“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Venray.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Smakt

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Smakt en bezuinig op gas en licht!