Energieleveranciers De Wilp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Wilp vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Energiedirect.nl of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en rap. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare gegevens en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Wilp

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Wilp? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en adres. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren enkele organisaties een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €85 – €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Neede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Wilp juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarna tref jij een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle grote organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Innova Energie.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €445 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Wilp

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze zoekmachine kan jij binnen no-time energieprijzen De Wilp vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en selecteer moeiteloos de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en signaleer eenvoudig de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wapenveld afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in De Wilp?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in De Wilp juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Wilp? Op deze website vind je een tabel met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 3450 kWh stroom en 950 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Wilp. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven tref je de prijzen en condities (zoals aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter doe je dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in De Wilp. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Ook krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Qurrent actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Marum.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, AWB, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in De Wilp

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in De Wilp en bespaar op gas en licht!