Energieleveranciers Wapenveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wapenveld vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Essent of UnitedConsumers kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en rap. Op deze pagina lees je nuttige informatie en tips t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wapenveld

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wapenveld? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroom consumptie en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder verstrekken de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €145 tot €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Graft.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wapenveld september 2023? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Energieflex tot aan HVC.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Razendsnel overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wapenveld

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van de vergelijker kan men direct energieprijzen Wapenveld vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind rap de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan hiernaast en ontdek meteen de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oostvoorne afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Wapenveld?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Wapenveld september 2023

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wapenveld? Onder dit stukje bekijk je een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent maar ook Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1800 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal uiteraard de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wapenveld. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieleverancier. In dit schrijven bekijk je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Wapenveld. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarnaast ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “stroom en gas van HVC“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Heerde.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Intergas, Remeha of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Wapenveld

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Wapenveld en bespaar op gas en licht!