Energieleveranciers Oostvoorne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oostvoorne vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale welkomstacties die jij via de sites van bedrijven als Essent of Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en snel. Hieronder doorzoek jij handige gegevens en hulp ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oostvoorne

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oostvoorne? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden enkele aanbieders een gulle welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot +/- €190. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ambt Delden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oostvoorne mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan volgt een tabel met de beste energiecontracten. Jij kiest rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €255 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oostvoorne

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Oostvoorne vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en signaleer direct de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hollandsche Rading afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oostvoorne?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Oostvoorne mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oostvoorne? Op deze website vind je een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent op basis van een verbruik van 1800 kWh tot 3550 kWh stroom plus 1250 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oostvoorne. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Meestal doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstap. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oostvoorne. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “abonnement bij Energieflex“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Westvoorne.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oostvoorne

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Oostvoorne en betaal minder voor gas en licht!