Energieleveranciers Maasland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €325 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maasland vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Clean Energy of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en vlug. Hier vind je bruikbare gegevens en handreikingen bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Maasland

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Maasland? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wapenveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maasland april 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Maasland

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze zoekmachine kan jij rap energieprijzen Maasland vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en zoek rap de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in website van de aanbieder. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk direct de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Esch afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Maasland?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Maasland april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Maasland? Op de site check je een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent + Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1750 kWh t/m 2850 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Maasland. Op het moment dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende leverancier. Aan de hand daarvan vind je afgesproken prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Het lopende contract wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Maasland. Het is nog even wachten op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarnaast incasseer jij een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “korting bij Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Midden-Delfland.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, AWB, Nefit, Remeha of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Maasland

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Maasland en betaal minder voor gas en licht!