Energieleveranciers Esch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Esch vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van o.a. E.ON of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en vlug. Op deze website vind je handige aanwijzingen en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Esch

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Esch? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: energieconsumptie en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden enkele maatschappijen een hoge welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 tot €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Oostvoorne.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Esch april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarna volgt een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle bekende partijen vergelijken. Van Fenor tot aan Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Esch

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze zoekmachine kan jij direct energieprijzen Esch vergelijken. Voer je adres en verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde leverancier? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer ogenblikkelijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zeist afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Esch?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Esch april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Esch? Nu bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Essent, Pure Energie + Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2300 kWh t/m 3250 kWh stroom plus 1000 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check altijd de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Esch. Zodra je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe maatschappij. Daarin bekijk jij de prijzen en extra regels (zoals netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat actuele pakket wordt beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting jouw oude energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Esch. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarbij ontvang je een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Huismerk Energie abonnement“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Haaren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Remeha, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik kan verlagen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Esch

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Esch en bespaar op gas en licht!