Energieleveranciers s-Gravenzande Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in s-Gravenzande vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Budget Energie of Innova Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en zonder problemen. Hieronder bekijk je handige informatie en adviezen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier s-Gravenzande

Wat is het beste adres voor goedkope energie in s-Gravenzande? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden de meeste organisaties een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €185 tot €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Breedenbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in s-Gravenzande mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hieronder tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.450 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot aan Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €335 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in s-Gravenzande

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze tool kunnen jullie probleemloos energieprijzen s-Gravenzande vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook gas/licht inschatting in en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaald pakket? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Langeweg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in s-Gravenzande?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in s-Gravenzande mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in s-Gravenzande? Hieronder check je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 1950 kWh t/m 3850 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check zeker even de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in s-Gravenzande. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je werkende pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande leverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier communiceert dit weer richting je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in s-Gravenzande. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “elektriciteit van Qwint“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Westland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in s-Gravenzande

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in s-Gravenzande en betaal minder voor gas en licht!