Energieleveranciers Zonnemaire Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zonnemaire vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij o.a. Allure Energie en MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind je praktische toelichtingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zonnemaire

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zonnemaire? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Ook schenken enkele bedrijven een royale welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 t/m €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Hooge Mierde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zonnemaire juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een resultatenpagina met relevante energieleveranciers. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot Vattenfall.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zonnemaire

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze tool kun jij onmiddellijk energieprijzen Zonnemaire vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en kies probleemloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Rumpt afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zonnemaire?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Zonnemaire juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zonnemaire? Op deze pagina lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 3400 kWh stroom plus 900 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: check altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zonnemaire. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieleverancier. Daarin bekijk jij alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het huidige contract zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Dikwijls gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Zonnemaire. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook krijgen jullie een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “oversluiten Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Nefit, Vaillant of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je het verbruik van energie vermindert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Zonnemaire

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Zonnemaire en bespaar op gas en licht!