Energieleveranciers Rumpt Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rumpt vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Pure Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je functionele gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rumpt

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rumpt? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieverbruik en woning. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook verstrekken veel leveranciers een flinke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €175 tot +/- €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Bovensmilde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rumpt mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna vind je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.450 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €445 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rumpt

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij energieleverancieractie.nl kun je binnen no-time energieprijzen Rumpt vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Landhorst afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Rumpt?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Rumpt mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Rumpt? Hier check je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco maar ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2100 kWh t/m 4100 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: doorzoek uiteraard de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Rumpt. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe aanbieder. Daarin bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende energiepakket wordt opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls doe je dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Rumpt. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarnaast incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “elektriciteit van Leon Zeewolde“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Geldermalsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Intergas, Remeha, Nefit of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Rumpt

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Rumpt en bezuinig op gas en licht!