Energieleveranciers Landhorst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Landhorst vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Greenchoice en Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze pagina lees je praktische feiten en hulp voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Landhorst

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Landhorst? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien gunnen veel leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Ulft.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Landhorst mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €435 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Landhorst

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze speciale vergelijker kan jij direct energieprijzen Landhorst vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en bekijk eenvoudig de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Dongjum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Landhorst?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Landhorst mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Landhorst? Hieronder vind jij een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie + Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 2100 kWh tot 3000 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Landhorst. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde organisatie. Daarin vind jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige aanbieder. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Landhorst. Je ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Ook krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “energie via Essent“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Veel van de leveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Sint Anthonis.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Landhorst

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Landhorst en bespaar op gas en licht!