Energieleveranciers Bovensmilde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bovensmilde vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en Innova Energie kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl lees je toepasbare aanwijzingen en handreikingen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bovensmilde

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Bovensmilde? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieverbruik en woonplaats. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen sommige leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €125 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Maarn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bovensmilde juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een tabel met de beste energiemaatschappijen. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bovensmilde

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze tool kan men rap energieprijzen Bovensmilde vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en zoek binnen no-time het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Ulft afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bovensmilde?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Bovensmilde juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Bovensmilde? Hieronder check je een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE en ook Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 4250 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jouw energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: check wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Bovensmilde. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde aanbieder. Daarin tref je de prijzen en condities (denk hierbij aan verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige gas en stroom pakket wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Bovensmilde. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Innova Energie aanbieding“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Midden-Drenthe.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Atag, Intergas, AWB, Remeha of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bovensmilde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Bovensmilde en bespaar op gas en licht!