Energieleveranciers Zijldijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zijldijk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld E.ON of UnitedConsumers kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier lees je handige aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zijldijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zijldijk? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: het telt allemaal mee. Ook schenken enkele leveranciers een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hoofddorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zijldijk juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Eneco tot MAIN Energie.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Zijldijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. de vergelijker kun jij snel energieprijzen Zijldijk vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en vind ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en check direct de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Rozendaal afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zijldijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Zijldijk juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Zijldijk? Op deze website check je een lijstje met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2500 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Zijldijk. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Daarin lees jij de geldige tarieven en extra regels (denk hierbij aan verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende pakket zal worden beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Zijldijk. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Bovendien krijgen jullie een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “oversluiten MAIN Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Loppersum.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Atag, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Zijldijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Zijldijk en bespaar op gas en licht!