Energieleveranciers Hoofddorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hoofddorp vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Clean Energy of HVC kunt gebruiken. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij nuttige gegevens en handreikingen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hoofddorp

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hoofddorp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren veel maatschappijen een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €155 tot €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Skingen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hoofddorp juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een tabel met de beste energiecontracten. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 700 m³
2 personen 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van DELTA tot en met Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €475 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Hoofddorp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Hoofddorp vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en zoek onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en signaleer onmiddellijk de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Bosschenhoofd afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hoofddorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Hoofddorp juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Hoofddorp? Op deze website bekijk je een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice en ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2450 kWh tot 4000 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Hoofddorp. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan zie je de overeengekomen kosten en condities (zoals energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Hoofddorp. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Daarbij krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Leon Zeewolde voor gas en stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Haarlemmermeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Remeha, Atag, Intergas, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hoofddorp

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Hoofddorp en bespaar op gas en licht!