Energieleveranciers Skingen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Skingen vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van bedrijven als Budget Energie of Leon Zeewolde kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Op de site vind jij handige informatie en adviezen bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Skingen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Skingen? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden enkele leveranciers een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €135 tot €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken De Mortel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een behoorlijk flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Skingen mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien check je een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van Clean Energy tot aan UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Skingen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze speciale vergelijker kan jij snel energieprijzen Skingen vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en bekijk probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind eenvoudig de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Luxwoude afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Skingen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Skingen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Skingen? Op deze website vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2450 kWh – 4450 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check wel de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Skingen. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. Hierin tref jij de kosten en extra regels (denk hierbij aan vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Skingen. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Ook incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “welkomstpremie Fenor“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Menameradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie vermindert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Skingen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Skingen en betaal minder voor gas en licht!