Energieleveranciers De Mortel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Mortel vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van aanbieders zoals Energieflex of UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Op energieleverancieractie.nl bekijk je handige toelichtingen en tips t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Mortel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Mortel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder schenken flink wat organisaties een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €170 t/m €195. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Munnekeburen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Mortel juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een overzicht met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 600 m³
2 personen 2.450 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke partijen vergelijken. Van DELTA tot en met Qurrent.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in De Mortel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze speciale vergelijker kan je à la minute energieprijzen De Mortel vergelijken. Vul jouw locatie en verbruik in, en vind à la minute de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Klik dan op de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Waarland afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in De Mortel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in De Mortel juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in De Mortel? Op de site bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie maar ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 2850 kWh stroom en 1300 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: controleer altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in De Mortel. Op het moment dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven zie jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (onder andere aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. Doorgaans gebeurt dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Mortel. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Tevens incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Essent actie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Gemert-Bakel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Mortel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in De Mortel en bezuinig op gas en licht!