Energieleveranciers Munnekeburen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Munnekeburen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Engie en Vandebron kunt gebruiken. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Hier bekijk je nuttige details en support ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Munnekeburen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Munnekeburen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook schenken veel maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 – €250. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Willemsoord.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Munnekeburen april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle grote organisaties vergelijken. Van DELTA tot en met Oxxio.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Munnekeburen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Munnekeburen vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en selecteer meteen de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en vind snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Goes afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Munnekeburen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Munnekeburen april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Munnekeburen? Hieronder bekijk je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE en ook Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2350 kWh tot 2850 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: check ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Munnekeburen. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieaanbieder. In dit schrijven vind je de overeengekomen kosten en voorwaarden (onder andere opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige energiecontract wordt opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Munnekeburen. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij krijg je een eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “energiebedrijf E.ON“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Weststellingwerf.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Munnekeburen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Munnekeburen en bezuinig op gas en licht!