Energieleveranciers Goes Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goes vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Energieflex en Vandebron kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind jij nuttige gegevens en hulp bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Goes

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Goes? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden enkele aanbieders een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €80 tot €265. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Poeldijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goes juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo doorgevoerd. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Op deze website tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Fenor tot Qurrent.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Goes

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Middels onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Goes vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Alde Leie afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Goes?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Goes juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Goes? Onder dit stukje vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall maar ook Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1800 kWh t/m 3950 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Goes. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige pakket zal worden beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieaanbieder. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Goes. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij incasseer je de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Allure Energie tarieven“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Goes.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Atag, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Goes

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Goes en betaal minder voor gas en licht!