Energieleveranciers Zierikzee Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zierikzee vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Eneco en UnitedConsumers kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij functionele gegevens en handreikingen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zierikzee

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Zierikzee? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €115 – €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Holwierde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zierikzee februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende partijen vergelijken. Van Eneco tot NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €505 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Zierikzee

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van de vergelijker kun jij moeiteloos energieprijzen Zierikzee vergelijken. Voer je adres en stoom/gas verbruik in en bekijk binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk ogenblikkelijk de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Rottevalle afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Zierikzee?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Zierikzee februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Zierikzee? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent + Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 2450 kWh – 3850 kWh stroom en 900 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer altijd de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zierikzee. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief zie jij afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele pakket wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Zierikzee. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “oversluiten Huismerk Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Remeha, Atag, Vaillant, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Zierikzee

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Zierikzee en bespaar op gas en licht!