Energieleveranciers Holwierde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holwierde vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. De Vastelastenbond en Qwint kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind je praktische informatie en support dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Holwierde

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Holwierde? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast gunnen enkele aanbieders een gulle welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €160 tot +/- €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Sint-Oedenrode.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holwierde december 2023? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan vind je een opsomming met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hier vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Holwierde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze speciale vergelijker kan jij vlug energieprijzen Holwierde vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en zoek binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en signaleer à la minute de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Borssele afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Holwierde?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Holwierde december 2023

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Holwierde? Hier vind je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, NLE maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2400 kWh tot 3450 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer zeker even de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Holwierde. Nadat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief vind jij de prijzen en condities (denk hierbij aan leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je oude pakket wordt beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Dikwijls gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Holwierde. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Greenchoice voor gas en stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Delfzijl.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, Atag, Intergas, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik kunt terugdringen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Holwierde

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Holwierde en bespaar op gas en licht!