Energieleveranciers Sint-Oedenrode Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint-Oedenrode vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. E.ON en Innova Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij praktische aanwijzingen en support ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sint-Oedenrode

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Sint-Oedenrode? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en locatie. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden veel maatschappijen een flinke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €140 tot €260. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken De Lier.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint-Oedenrode juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna tref jij een overzicht met de beste energiebedrijven. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sint-Oedenrode

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Sint-Oedenrode vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en zoek binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en ontdek meteen de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Lutjewinkel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Sint-Oedenrode?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Sint-Oedenrode juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Sint-Oedenrode? Op deze pagina lees je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall maar uiteraard ook Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 1750 kWh t/m 3850 kWh stroom plus 700 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: check zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Sint-Oedenrode. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief lees jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (zoals regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige energiepakket wordt beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. Normaliter dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Sint-Oedenrode. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “welkomstpremie Energiedirect.nl“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Sint-Oedenrode.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, Atag, AWB of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Sint-Oedenrode

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Sint-Oedenrode en betaal minder voor gas en licht!