Energieleveranciers De Lier Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Lier vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve acties die jij via de sites van o.a. Anode Energie en MAIN Energie ontvangt. Overstappen gaat gemakkelijk en prettig. Op de site bekijk je nuttige aanwijzingen en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Lier

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Lier? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens gunnen flink wat aanbieders een royale welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Moorveld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Lier mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Hierna vind je een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot en met HVC.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in De Lier

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze speciale vergelijker kun je moeiteloos energieprijzen De Lier vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en zoek binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker pakket? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en signaleer eenvoudig de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Waarde afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in De Lier?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in De Lier mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in De Lier? Hier doorzoek jij een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE maar ook ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 2300 kWh – 3600 kWh stroom en 950 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: check altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in De Lier. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin lees jij alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energieleverancier. In de regel doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in De Lier. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Ook krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Eneco actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Westland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in De Lier

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in De Lier en bespaar op gas en licht!