Energieleveranciers Moorveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Moorveld vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale welkomstacties die jij via de sites van o.a. E.ON en MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele toelichtingen en hulp bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Moorveld

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Moorveld? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien gunnen enkele organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €85 t/m €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wilbertoord.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Moorveld juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op deze website detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.425 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Moorveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze zoekmachine kan men rap energieprijzen Moorveld vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Godlinze afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Moorveld?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Moorveld juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Moorveld? Op energieleverancieractie.nl lees je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice + Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1600 kWh tot 4450 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Moorveld. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans doe je dit iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Moorveld. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook incasseer jij de eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “energiebedrijf Budget Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Meerssen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Een windturbine levert schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Moorveld

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Moorveld en bespaar op gas en licht!