Energieleveranciers Godlinze Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Godlinze vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Huismerk Energie of Innova Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind jij toepasbare informatie en support ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Godlinze

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Godlinze? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden sommige organisaties een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €105 t/m €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Pijnacker.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Godlinze juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op de site bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Essent tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €435 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Godlinze

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun jij à la minute energieprijzen Godlinze vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en selecteer moeiteloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan hiernaast en bekijk ogenblikkelijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Akkrum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Godlinze?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Godlinze juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Godlinze? Onder dit stukje vind jij een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 1900 kWh t/m 4000 kWh stroom plus 1200 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: check uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Godlinze. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende maatschappij. In deze mail of brief vind jij de geldige tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het oude energiepakket wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. In de regel dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Godlinze. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Tevens ontvang jij de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Endinet Groep prijzen“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Delfzijl.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Godlinze

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Godlinze en bespaar op gas en licht!