Energieleveranciers Pijnacker Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Pijnacker vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Engie en Qwint ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en vlug. Op deze website vind jij handige toelichtingen en handreikingen ten behoeve van het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Pijnacker

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Pijnacker? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Verder schenken veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €95 tot +/- €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Beerze.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Pijnacker juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een tabel met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Pijnacker

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je à la minute energieprijzen Pijnacker vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruik in, en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaald contract? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk rap de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Kaag afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Pijnacker?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Pijnacker juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Pijnacker? Nu lees je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie maar ook Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 1900 kWh tot 3550 kWh stroom en 1000 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk uiteraard de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Pijnacker. Als het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de gekozen maatschappij. Daarin lees je afgesproken prijzen en regelgeving (denk hierbij aan energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat lopende contract zal worden opgezegd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige aanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Pijnacker. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Ook krijg je te maken met een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “vergelijk direct Liander“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Atag, Intergas, AWB of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je het verbruik van energie weet te beperken kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Pijnacker

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Pijnacker en betaal minder voor gas en licht!