Energieleveranciers Kaag Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kaag vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale acties die je niet via de website van bedrijven als Energiedirect.nl of Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat handig en zonder problemen. Op deze website vergaar je praktische aanwijzingen en adviezen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kaag

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Kaag? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens gunnen veel leveranciers een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €80 tot +/- €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Stroe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een behoorlijk flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kaag juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien volgt een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hierna check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van Budget Energie tot Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kaag

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze tool kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Kaag vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en bekijk eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald contract? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind vlug de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Daarle afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Kaag?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Kaag juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Kaag? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 4200 kWh stroom plus 1400 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Kaag. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven tref je de prijzen en bijkomende kosten (onder andere aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Het actuele energiecontract wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieleverancier. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Kaag. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energie vergelijken bij Pure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Het gros van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Kaag en Braassem.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kaag

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Kaag en betaal minder voor gas en licht!